Prvo domaće slavlje Alfa Modriče

Fudbaleri Alfa Modriče savladali su ekipu Podrinja sa 2:1, pa su tako stigli do prve domaće pobjede u novoj sezoni.

Domaćin je imao silnu terensku inicijativu u prvih dvadesetak minuta utakmice. U 17.minutu Nebojša Prljeta načinio je pravi slalom kroz odbranu protivnika, onda je šutirao sa 15 metara i pogodio. Ubrzo je došlo do pada u igri Modričana, nisu znali objasniti zašto je to tako, ali gosti su umjeli da to kazne. U 27.minutu Filip Vujić je iskoristio nedorečenost Momke Kojića i Bojana Tripića i poravnao rezultat.

U 54.minutu uslijedio je dupli pas Marka Tadića i Mevlina Osmića, Tadić je uleteo u kazneni prostor i snažno šutirao sa oko 14 metara, iskosa sa leve strane, lopta se zakoprcala u mreži nemoćnog Miluna Avramovića.

Na kraju, zaslužen trijumf domaćina, prva prvenstvena pobjeda na domaćem terenu.

Modriča Alfa – Podrinje 2:1 (1:1)

Stadion:“Dr Milan Jelić“. Gledalaca: 200. Sudija: Slaviša Mazić (Vlasenica) . Strelci: N.Prljeta u 17.i Tadić u 54.minutu za Modriču Alfa, a Vujić u 27.minutu za Podrinje. Žuti kartoni: Purić, Đekić(Modriča Alfa), Hadžić, Đokić(Podrinje).

MODRIČA ALFA: Tripić , Lazareski , Đekić , Lukić , Osmić , Tadić (od 89.min.Bamburać ), N.Prljeta , Zlatković (od 46.min.Purić ), Šuka (od 90.min.Branković ), R.Prljeta , Kojić .

PODRINJE: Avramović , Zarić , Zekić , Guzijan , Jevtić , Vujić , Došlo (od 56.min.Rakić ), Đokić (od 73.min.Furtula), Hadžić (od 84.min.Musić ), Arnautović , Janjić .

Igrač utakmice: Nenad Lazareski (Modriča Alfa)