FK Alfa Modriča krupnim koracima grabi naprijed

FK ,,Alfa Modriča" je trenutno jedan od rijetkih klubova koji se oslanja na svoje igrače i sa svojim igračima su napravili povratak u 1.ligu RS.

Kroz blisku istoriju mnogo igrača Fudbalskog kluba Alfa Modriča, poput Darija Damjanovića, Darija Purića, Petra Jelića, Joce Stokića su napravili internacionalne karijere. Želja Predsjednika kluba Petra Jelića, Potpredsjednika kluba Ilije Jevtića, i sportskog direktora Dragana Stevića je ta da se djeca iz Modriče ponovo priključe omladinskoj školi, te da uz mlade trenere ponovo naprave jaku omladinsku školu koja će biti uzor ne samo u sportskom, nego i u vaspitnom segmentu.

Shodno svemu tome, klub je napravio reorganizaciju omladinskog pogona i imenovao Bojana Magazina za šefa omladinskog pogona, dok mu Dario Purić, Dario Damjanović, Budimir Luković i Miodrag Nikić pomažu u ostvarenju zacrtanog.

FK ,,Alfa Modriča" organizuje turnir za djecu uzrasta od 6 do 11 godina. Promoter turnira je Ognjen Koroman, proslavljeni srpski fudbaler i bivši reprezentativac. Turnir će se održati 23.06.2018.godine i 24.06.2018. godine sa početkom u 10:00 časova na stadionu ,,Dr Milan Jelić" u Modriči. Prijave se mogu izvršiti na broj 065/760-069. Samom organzacijom turnira, održaće se i upis članova u omladinsku školu. Cilj je da se vrati fudbal u Modriču i da djecu koja žele da se bave fudbalom treniraju proslavljeni fudbaleri sa velikim iskustvom i trenerskim licencama kao što su Dario Damjanović, Dario Purić, Budimir Luković i Miodrag Nikić.

Fudbalski klub Alfa Modriča