Horoskop otkriva koji znak je vaša srodna duša

Svi mi želimo pravu ljubav, ali nekima od nas je baš teško da je nađemo. Možda je to zbog toga što uvijek biramo pogrešne, odnosno one koji nam ni po čemu ne odgovaraju. Zato ovaj horoskop može biti od velike koristi kada razmišljate o ljubavi. Pa, šta vam to zvijezdegovore o vašem ljubavnom životu.

Ovan

Vi morate osjećati da ste voljeni, to vas inspiriše da budete srećni. Kada je u pitanju ljubav, nalazite se između želje da ostanete sami i sigurni i želje za avanturom. Najbolji znak za vas je Vaga, koja obično traži istinu, ljepotu i ravnotežu. Ako samo tragate za nekim vrućim seksom, Škorpija ili Riba su savršene za vas. Obe su vodeni znaci poznati po svojoj napaljenosti.

Bik

Bikovi žele bezuslovnu ljubav i hoće da privuku nekoga ko će da obavi sav posao umjesto njih. Najviše ih privlače znakovi koji su jaki, zato je Ovan dobar znak za Bika. Kada je riječ o seksu, Škorpija će mu rasplamsati strasti. Rak i Ribe su takođe dobre za Bika - donose mu snažne emocije, zbog čega se on osjeća potpunim.

Blizanci

Niste uvijek sigurni šta vam treba, pa često pazite na iskustvo i avanturu. Strijelac donosi mudrost i ljubav prema putovanjima, ali i avanture u odnosu sa Blizancima, što ih čini dobrim podudaranjem. U krevetu, Rakovi vam mogu donijeti malo humora i emocija, dok Jarac može izvući vaše skrivene želje.

Rak

Vi želite partnera koji poštuje granice i koji je vjeran, pouzdan i drugačiji. Zato je Jarac solidna kombinacija za vas. Jarčevi su jaki, ali njihov ego vas neće zbuniti. Kada je riječ o seksu, Vodolija vam može biti izazov - što uzbuđuje. Škorpije su takođe dobre za vas: njihova snaga, intenzitet emocija i seksualna sposobnost ih čine vrućim.

Lav

Želite priznanje da ste posebni, i tu nema ništa loše. Takođe, želite da učite od partnera, Vodolija je zato dobra kombinacija za vas. Vodolija donosi nedostatak konkurencije za odnos i pomaže vam da istražujete nove ideje. Ribe su odlični seksualni partneri za vas - one su seksi i misteriozne, baš onako kako vi volite.

Djevica

Privlači vas ono što ne razumijete i ne volite ljude koji su površni. Škorpije su odlična kombinacija za vas, jer su seksi, misteriozne i snažne, a znaju i kako da preuzmu inicijativu i učine da se osjećate sigurno. Ovan može biti okrenut ka vama jer tačno zna šta želite.

Vaga

Želite ravnotežu, snažan centar i fokus na sebe umjesto drugih. Ovan je savršeno prilagođen vama. On ima snažan ego i donosi jasnu viziju o vašoj vezi. Zajedno, dijelite ljubav prema znanju, idejama i ljepoti. U spavaćoj sobi, najbolje vam odgovara Bik. On može da probudi strast koja vam je potrebna.

Škorpija

Vi predstavljate upornost i snagu, pa vam je potreban jednak partner u životu. Zato su Ovnovi kompatibilni za vas - oni su direktni, idealisti, intenzivni i strastveni. Evo i dobrih vijesti za vaš seksualni život: možete se slagati sa bilo kojim znakom, ali Blizanci vas obično najviše pale, jer njihova laka i ljubazna priroda vam daju dobar balans.

Strijelac

Inspirisani ste znanjem i novim idejama, a najviše vam odgovara Vodolija, jer osjeća potrebu za znanjem i istinom, dvije stvari koje vi volite. Takođe, vam može  pomoći da se otvorite. U krevetu vam najviše odgovaraju Rakovi, jer gaje duboke i snažne emocije.

Jarac

Privlači vas veza koju ne razumijete i ne možete da kontrolišete. Rakovi vam mogu donijeti misteriju i dubinu emocija koja vam treba, a može ubrizgati i malo spontanosti u vaš život. Kad je riječ o seksu, najbolje se poklapate sa Lavom. Lav ima snažan centar, a kada se udružite svuda oko vas kipi strast.

Vodolija

Vi želite da izrazite svoju jedinstvenost. Potreban vam je znak koji je usredsređen na to da vam pomogne u pronalaženju ravnoteže, zbog čega je Lav dobra kombinacija. Oboje ste veoma nezavisni i imate želju da pomognete drugima. Kada je riječ o seksu, Djevica je za vas veoma seksi i upravo ono što vam treba da se opustite u krevetu.

Ribe

Vi volite ljude koji su samopouzdani, pametni i sposobni, a Lav je upravo takav. Lavovi su seksi, aktivni i imaju veliki duh, zato vam savršeno odgovaraju. Što se tiče seksa, Ribe vam odgovaraju po intenzitetu i seksualnosti. Oboje ste intuitivni i sposobni da osjetite potrebe onog drugog.

Tagovi: