Dnevni horoskop: Lav mora da bude otvoren, Ribe uživaju u sreći

Lav mora da bude otvoren, Ribe uživaju u sreći, Vodolija ima povoljan dan za posao, Vaga ima slab imunitet

OVAN

Vaša upornost će se na kraju pokazati kao osobina koja i te kako može da vam se isplati. Imate veliku želju da budete sa osobom koja vam se dopada ali vam se nekada čini da je to nemoguće. Potreban vam je odmor.

BIK

Moguće je da imate manje probleme u komunikaciji sa poslovnim okruženjem i da postoji neko nerazumjevanje. Konstantna napetost između vas i voljene osobe dovodi do čestih svađa. Nervni sistem vam je osetljiv.

BLIZANCI

Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana uspjeti da rešite probleme koji su vas mučili u proteklom periodu. Priželjkujete promjene ali nikako da se malo više aktivirate oko novih poznanstava. Povedite računa o leđima.

RAK

Možete da očekujete solidnu atmosferu i dobar dan za posao. Bićete korisni i generalo zadovoljni svojim učinkom. Možete da očekujete veoma lijepu ljubavnu atmosferu i dobro slaganje sa partnerom. Bavite se sportom.

LAV

Nemojte da očekujete previše kada je u pitanju današnji dan. Polje posla vam baš nije dobro postavljeno sada. Važno je da budete sasvim otvoreni prema osobi do koje vam je stalo. Izbjegavajte pretjeran unos alkohola.

DJEVICA

Nije povoljan dan za sklapanje novih poslovnih dogovora. Vrijeme je da se pozabavite nekim nerješenim problemima iz prošlosti. Imate sve veće probleme sa partnerom i to vas opterećuje. Čuvajte svoje bubrege.

VAGA

Imate dosta obaveza i ponekad vam to teško pada. Potrebno vam je neko vrijeme koje ćete iskoristiti da se distancirate od posla malo. Moguća je veza sa osobom koja je vezana za vaš posao. Imunitet vam je oslabljen.

ŠKORPIJA

Važno je da ostanete dovoljno fokusirani na poslovne ciljeve koje ste sebi zacrtali. Sasvim neočekivano se dešava jedno novo poznanstvo sa osobom koja u vama budi jaka osjećanja. Moguće su srčane smetnje.

STRIJELAC

Skloni ste donošenju nepromišljenih odluka. Potrudite se da ipak danas sebi ne napravite neki poslovni problem. Niste zadovoljni situacijom koja postoji između vas i voljene osobe. Mogući su problemi sa migrenom.

JARAC

Iznenadni preokreti na polju posla su pred vama. Moguće je da ni sami niste sigurni kako da se snađete u svemu tome. Moguće je da ćete saznati neke nove informacije o voljenoj osobi. Muči vas nervoza i stres.

VODOLIJA

Povoljan je dan za poslovnu saradnju sa osobom rođenom u znaku Raka. Pred vama su nova dešavanja i poslovne promjene. Osećate fatalnu privlačnost prema osobi koju često srećete. Mogući problemi sa urinarnim traktom.

RIBE

Možete da očekujete da će današni dan za vas na neki način biti srećan i da ćete imati dosta dobrih okolnosti. Očekuje vas veoma povoljan dan za ljubav! Možete da se nadate novom poznanstvu. Odlično se osjećate!

Tagovi: