Više od 200 IT stručnjaka na konferenciji u Tesliću

Osma po redu IT konferencija "King Partner Days 2018", čiji je cilj prezentacija najnovijih trendova u oblasti informacionih i komunikacijskih tehnologija, otvorena je danas u Tesliću i prisustvuje više od 200 učesnika iz 120 preduzeća.

Organizator konferencije je preduzeće "King" iz Doboja, a njegov direktor i vlasnik Velimir Nešković istakao je u pozdravnom obraćanju učesnicima skupa da već osmu godinu uzastopno nastoje da okupe najuspješnije kompanije iz IT industrije.

"Drago mi je da smo se u proteklih sedam godina uspjeli nametnuti kao jedan od najvećih skupova ovog tipa u region i da je interes za učešće na konferenciji iz godine u godinu sve veći. Sve to potvrđuje međusobno povjerenje nas i naših poslovnih partnera, kako kupaca i klijenata, tako i dobavljača", rekao je Nešković.

Priliku da predstave svoje novitete ove godine imaju velike svjetske kompanije i brendovi kao što su HP, "Kenon", "Majkrosoft", "Kasperski", "D-link", "Tesla", "Vertiv", "Go pro" i DJI.

Ovo je jedinstvena prilika za okupljanje poslovnih partnera, kupaca, dobavljača i klijenata sa kojima je preduzeće "King" ostvarilo dugogodišnju saradnju.

- Konferencija predstavlja respektabilan događaj u regionalnim okvirima. Iz godine u godinu bilježimo povećanje broja učesnika i očekujemo da taj trend bude nastavljen - istakli su u preduzeću "King", koje je osnovano prije 22 godine u Doboju, bavi se informacionim tehnologijama i kompjuterskim inženjeringom, ima 22 stalno zaposlena radnika i ostvaruje značajne poslovne rezultate.

Na konferenciji će biti dodijeljene vrijedne nagrade koje su za najsrećnije učesnike obezbijedili sponzori skupa. 

Tagovi: