U Fudbalskom klubu Vranjak počeli zemljani radovi na terenu stadiona

Zemljani radovi na terenu stadiona u Vranjaku počeli su prije nekoliko dana, odmah po završetku poslednjeg kola, kako bi se u novu sezonu Druge lige "Zapad'' ušlo sa boljom podlogom za igranje.

Kompletna zelena površina biće promijenjena, tako da će stadion u Vranjaku sigurno biti jedan od najljepših terena Druge Lige "Zapad".

Pored toga, oko stadiona je postavljeno još nadzornih kamerna, koje neprestano snimaju čitav sportski kompleks i sada ih ima ukupno 16.

Teren u Vranjaku je uništen nakon utakmice sa Željezničarom iz Doboja i nikada se nije oporavio, zbog čega je i odlučeno  da sada bude saniran, tokom ljetne pauze.

Usljed velikih sniježnih padavina prije pomenute utakmice, koja je odigrana u martu, iz Fudbalskog kluba Vranjak uputili su zahtjev savezu da im se pomjeri ili odloži odigravanje utakmice, ali nisu dobili pozitivan odgovor. Nakon tog meča su pretrpili veliku štetu, s obzirom na to da je i podzemni sistem za navodnjavanje komplet oštećen tokom čišćenja snijega.

- Rekonstrukcija terena se radi sa ciljem poboljšanja uslova takmičenja, treninga i opšte slike sporta u Vranjaku i Modriči – kažu u Fudblaskom klubu Vranjak.

M.L.