Vlahović i Kostić pred Švajcarsku: Živimo za pobedu

Znali smo da će utakmica protiv Švajcarske da odlučuje o drugom krugu, daćemo sve od sebe i više od maksimuma da pobedimo, poručili su danas srpski fudbalski reprezentativci Dušan Vlahović i Filip Kostić.

Srbija i Švajcarska igraju u petak od 20 sati, a Srbiju samo pobjeda vodi dalje.

- Osećam se dobro, mnogo bolje, spremno, nadam se da ću igrati, na selektoru Stojkoviću je da odluči. Na prethodne dve utakmice skoro da nisam igrao, u dogovoru sa Misterom - rekao je Vlahović i pojasnio da njegova poruka na Instagramu "Uvek spreman" znači da je za Srbiju spreman i da igra i sa jednom nogom, a da selektor odlučuje da li će igrati minut ili 90 minuta.

Očekuje nas teška i zahtevna utakmica, njima je odbrana jača strana, kompaktna i dobro su organizovana ekipa, dodao je Kostić.

- Imali smo sreće da su nam drugi rezultati išli na ruku i da sami odlučujemo. Nadam se da ćemo sada ispraviti sve, biti pravi i proći dalje - istakao je Kostić.

Vlahović je konferenciju za medije počeo jasnim demantom svih tabloidnih priča i spekulacija koje kruže prethodnih dana.

Moram da reagujem jer se radi o meni. Sve što se priča su gluposti i nebuloze, to rade iskompleksirani ljudi, zli, isfustrirani i rade protiv reprezentacije. Mi smo ujedinjeniji nego ikad, atmosfera je sjajna kao u poslednjih godinu i po dana. Ako bude trebalo i pravno ću zaštititi svoj integritet. Umesto da nam pružaju podršku pred ovakav meč, ne zameram im, ali na mom imenu neće skupljati poene - naglasio je Vlahović.

Na kraju, skoro u glas, fudbaleri Juventusa su poručili.

Ne interesuju nas nikakve provokacije Švajcaraca, igrati za svoju zemlju na Mundijalu je nešto najlepše, živimo za ovu utaknicu  idemo na sve ili ništa, kad ako ne sad, da pobedimo, za nas, za navijače, za državu, za sve naše ljude - zaključili su Vlahović i Kostić.

glassrpske.com