Večeras otvaranje “Parka oslobođenja” u centru Banjaluke

“Svi sugrađani, ali i mnogobrojni turisti su pozvani da se večeras od 19 časova pridruže svečanom otvaranju novouređenog „Parka oslobođenja“, koji se nalazi na mjestu nekadašnjeg kina „Kozara“, saopšteno je iz Gradske uprave Banjaluka.

Ovom prilikom, svi prisutni će, kako ističu, biti u mogućnosti da uživaju u još jednoj zelenoj oazi, novouređenom parku, koju je ujedno i jedan od pet novih parkova koje će grad dobiti u kratkom vremenu.

“Pridružite se i budite dio jedinstvenog programa, a ujedno i uživajte u prekrasnom ambijentu novog parka, koji će dobiti i kino te amfiteatar na otvorenom, što će u potpunosti zaokružiti jednu novouređenu ambijentalnu cjelinu.

Podsjećamo da će pored ovog parka Banjaluka uskoro dobiti i najveći gradski park kod Tržnog centra „Delta Planet“, park posvećen kralju Tvrtku I Kotromaniću,  kao i Ćirilični park, a nedavno je otvoren i Park „Knjige“ sa Spomenikom Kulinu banu, koji je smješten između Narodnog pozorišta Republike Srpske i Banskog Dvora”, navodi se u saopštenju.

banjaluka.net

Tagovi: