Uništen teren u Modriči

Nekadašnji prvak Bosne i Hercegovine, FK Modriča, ogorčen je jer je neko ponovo uništio teren na kojem trenira Akademija dr Milan Jelić.

Neodgovorni počinilac, vandal, ušao je automobilom na pomoćni teren, koji se nalazi tik uz stadion Modriče, te je napravio veliku štetu. na svojoj Fejsbuk stranici su obj

 

avili:

 Da...i opet samo kod nas!

Tužno i sramotno da su ljudi (bez mozga) uzeli sebi za pravo kvariti nešto o čemu dosta nas vodi brigu i računa, za isti cilj i sve zbog djece!
-Dalje...koliko bolestan um možeš biti da dođeš na stadion, gdje djeca ostavljaju suze i smijeh, pa da uništavaš teren automobilom!?
Postupak počinitelja je za osudu i nadamo se da će odgovarati za učinjeno,  ali ćemo reći da je postupak roditelja koji mu je kupio auto brutalno glup, jer sigurni smo da auto sam počinitelj nije kupio ili zaradio za njega!

-ako čitaš sve ovo znaj da je investicija u auto pogrešna, a mi nudimo vama učesnicima i saučesnicima u gaženju terena, besplatnu članarinu i druženje sa nama, cijelu sledeću godinu (kapiten ćeš biti). Samo da vidiš kroz šta smo mi prošli da bi sačuvali i popravljali ono što si ti za 5minuta svoga zadovoljstva i lošeg djetinjstva kvario svima nama.
Pozdrav od cijele Akademije i članova,a i roditelja!

Akademija i FK Modriča su na Facebooku objavili fotografije kako izgleda teren.