Trebinje u trci za najbolji turistički video spot na svijetu (VIDEO)

U okviru vodećeg svjetskog sajma turizma i putovanja „ITB 2024“ koji će se održati u periodu 05.-07. mart 2024. godine u Berlinu biće priređena svečana dodjela nagrada i priznanja u sklopu najvažnijeg svjetskog međunarodnog takmičenja turističkog filma, štampe i multimedije pod nazivom "The golden city gate 2024".

Na ovogodišnjem takmičenju Trebinje će se predstaviti promo videom pod nazivom „TREBINJE GOES GREEN - Active tourism in Southern Europe“ koji je  u okviru kategorije „Eco tourism / rural tourism / sustainability“ juče prijavljen na takmičenje i to od strane Grada Trebinja, Razvojne agencije Grada Trebinja i Turističke organizacije Grada Trebinja.

Promo video koji prikazuje zanimljive avanturističke sadržaje aktivnog odmora i boravka na otvorenom uz kajaking, planinarenje, ronjenje i biciklizam izrađen je u produkciji Turističke agencije „Herz Adventures“, a danas je objavljen na YouTube kanalu Turističke organizacije Grada Trebinja.

Podsjećamo da je naš grad sklopu prošlogodišnjeg takmičenja nagrađen za najbolji promotivni turistički video Turističke organizacije Grada Trebinja „Trebinje – A place for all generations“, te da se u skladu sa tim nadamo da će i ove godine međunarodni stručni žiri Trebinje svrstati svrstati u najuži izbor kandidata za najvisočije nagrade i priznanja.

glassrpske.com

Tagovi: