Tijanine prijateljice pokušavaju da “operu” biografiju, brišu fotografije s njom

Sud BiH juče je starleti Tijana Maskimović poznatijoj pod nadimkom Ajfon, odredio jednomjesečni pritvor u trajanju od mjesec dana, dok je Srđan Šojić (skeledžija) pušten na slobodu.

Međutim, tu noćnoj mori nije kraj. Tijanine prijateljice iz “ovog posla” zabrinule su se nakon ove presude i pokušavaju na sve načine da operu svoju biografiju druženja sa starletom, tvrdi izvor za Blic.

– To su uglavnom atraktivne djevojke koje je Tijana podvodila bogatoj klijenteli koja nije štedjela ni dinara. Došle su u Beograd bez ičega, ali sa starletom u poslu su napredovale i život im se promijenila preko noći. Za noć su zarađivela do 300 evra, međutim kada su ugradile silikone i cijena se povećala.

Tijana je uspjela da razradi taj posao, a one su bile poslušne i bile su spremne na sve gadosti zarad egzistencije. Sada mnoge zarađuju do 600 evra za noć, hvale se skupim automobila i stvarima koje teško normalna djevojka može da priušti. Zar to odmah nije sumnjivo? – rekao je dobro upućen izvor za Blic i dodao:

– Ako bi klupko krenulo da se odmotava, mnoge polupoznate djevojke koje viđamo često u javnosti, mogle bi da otkriju svoj identitet. Sada su odjednom počele da pljuju Tijani i žele da izbrišu istoriju druženja su sa njom. Nazivaju je „glupačom“ i „kokoškom“, kao i to da je bila veoma lakovjerna. Sve selfije sa Ajfonkom, kojima se hvalile na Instagram profilu, pobrisale su u roku od pet minuta kako ne bi bile sumnjive policiji i slučaj ne bi dobio novi rasplet – kazao je dobro upućen izvor.

Podsjećamo, u Suvom Polju kod Bijeljine prije tri dana u akciji “Kristal” uhapšeno je 16 članova organizovane međunarodne kriminalne grupe, osumnjičene za neovlaštenu proizvodnju i promet droga i oružja, te navođenje na prostituciju.

U toj grupi bilo je 14 državljana BiH, jedan državljanin Slovenije i jedna državljanka Srbije – starleta Tijana Ajfon koja je navodno i organizovala ovo okupljanje.

Blic