Svjetski mediji bruje o Eri Ojdaniću: Njegova izjava o koroni i intimnim odnosima napravila haos! (FOTO)

Srpski folk pjevač Andrija Era Ojdanić (73) postao je tema svjetskih medija, nakon što je javno priznao da se zarazio koronavirusom.

Naime, britanski “Unilad” piše da se koronom  zarazio “penzioner koji je pričao da bi se prije zarazio koronom, nego izdržao tri mjeseca bez intimnih odnosa”.

Kako navode, pjevač koji sebe opisuje kao ženskaroša tvrdio je u martu da koronavirus neće uticati na njegov ljubavni život. Nije sigurno da li je intimnim odnosima doveo sebe u rizik, ali obavijestio je javnost da je pozitivan na zaraznu bolest, dodali su.

U daljem tekstu objašnjavaju da je pjevač ispričao da je dobio koronu od sina, koji je 15 dana u bolnici, nakon što su zajedno bili na proslavi u hotelu.

“Ojdanić koji je priznao da voli mlađe žene mora da uradi još neke analize kako bi se utvrdilo da li treba da ostane bolnici ili da ode u kućnu samoizolaciju”, navodi se još u tekstu.

Era je i dalje u bolnici. Iako je pozitivan na koronavirus pozitivan duh ga ne napušta, pa je sa osobljem bolnice napravio šou.