Sutra umjereno oblačno, mogući lokalni pljuskovi

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) sutra se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme i lokalni pljuskovi i grmljavina.

Ujutru i prije podne na sjeveru i zapadu biće umjereno do pretežno oblačno uz slabu i povremenu kišu.

Od centralnih predjela do juga biće sunčanije. Tokom popodneva postepeno razvedravanje uz više sunčanih perioda i prijatno toplo, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura će biti malo niža i prijatnija u odnosu na prethodne vrlo tople dane, na jugu i jugoistoku i dalje vrlo toplo.

Vjetar slab sjevernog smjera. Jutarnja temperatura od 14 do 20, na jugu do 23, a najviša dnevna od 24 do 30, na jugu do 33 stepena Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Danas je bilo sunčano vrijeme uz malu oblačnost.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica 17, Čemerno 21, Kalinovik 23, Gacko i Han Pijesak 24, Nevesinje, Sokolac i Ivan sedlo 25, Drinić, Mrakovica, Šipovo i Livno 26, Bileća i Mrkonjić Grad 27, Ribnik, Rudo, Srebrenica, Trebinje, Bugojno, Neum i Široki Brijeg 28, Višegrad i Drvar,Zvornik, Foča, Srbac, Gradačac, Sanski Most i Tuzla 30, Bijeljina, Banja Luka, Doboj, Prijedor, Jajce i Sarajevo 31, Bihać, Mostar i Zvornik 32, te Zenica 33 stepena Celzijusovih.

srpskainfo.com