Sponzori stali uz Đokovića

Sve kroz šta je prošao Novak Đoković u posljednje dvije nedjelje i što je dovelo do deportacije iz Australije, ostaviće velikog traga na njega.

Izgubio je mogućnost da, makar za sada, obori rekord po broju osvojenih Gren slem titula, potencijalno bi mogao i prvo mjesto na ATP listi, a samim tim i dosta novca.

Ipak, oglasili su se određeni sponzori koji su godinama uz najboljeg tenisera svijeta i odlučili su da u cijeloj priči stanu uz njega.

"Rajfajzen" banka se oglasila i nedvosmisleno dala podršku Novaku Đokoviću.

- Odluka 'Rajfajzen' banke o saradnji donesena je mnogo prije aktuelnog izvještavanja o Novaku Đokoviću i njegovom statusu vakcinacije protiv kovida-19 ili njegovog učešća na Australijan openu - rekli su iz banke.

Takođe, i švajcarski proizvođač satova "Iblo" (Hublot), nastaviće saradnju sa Đokovićem.

- Novak Đoković je svoja ličnost. Ne možemo komentarisati nijednu njegovu ličnu odluku. Iblo će nastaviti svoje partnerstvo sa svjetskim teniserom broj jedan - poručili su iz ove kompanije.

Kako je saznao američki "Forbs", za sada je samo "Lakost" pod znakom pitanja i koji će tek obaviti razgovore sa Đokovićem.

Ostali sponzori, za sada, nisu se oglasili, kao što su: "Asics", "Head", "Lemmer", "NetJets", "Peugeot" i "Ultimate software group".

nezavisne.com