Rupa progutala auto, mještani poručuju: Samo smo čekali

Znao sam da će se nešto dogoditi jer je čitav dan ulica pomalo propadala, ali ovo me stvarno šokiralo. Auto je propao, nastao je kolaps u saobraćaju, a Hitna je odvezla vozača, rekao je čitalac 24sata.hr koji je poslao fotografije nesreće.

Drugi čitalac je rekao kako je prije vozila koje je propalo prošao kamion, a potom još jedan auto koji je s tog dijela puta skrenuo u dvorište jedne kuće. A potom je naišao i vozač Opel Astre ispod kog se stvorio krater dubok gotovo dva metra, a širok oko tri i po metara, kažu iz gradske Kancelarije za upravljanje u hitnim situacijama.

"Vidio sam kako su se otvorila dva vazdušna jastuka. Video sam vozača u automobilu i činio mi se da je nije teže povređen", prepričao je čitalac.

Prema njegovim riječima, auto je propao prednjim točkovima i dodaje da je očekivao da će se nešto slično dogoditi jer na tom putu neprestano moraju da intervenišu gradske službe.

"Svakih deset do 15 dana dolaze da kopaju jer vodovodne cijevi neprestano pucaju. Nije čudo da se ovo dogodilo. Sva sreća da niko nije stradao", rekao je on.

24sata

Tagovi: