Potpisan sporazum o saradnji SDS i PDP u Modriči

Sporazum o saradnji između SDS-a i PDP-a, a u cilju pružanja formalne podrške kandidatu SDS-a za načelnika ove opštine, Jovici Raduloviću, potpisan je danas u Modriči.

Pored podrške kandidatu za načelnika, Sporazum predstavlja ozvaničenje generalne predizborne, ali i postizborne saradnje između ove dvije političke partije.

Mirko Šarović, predsjednik SDS istakao je da su Modriči potrebne promjene i da je uvjeren da će 15. novembra slaviti pobjedu.

Gospodin Borenović ispred PDP-a i ja smo tu danas da iskreno i snažno podržimo zajedničkog kandidata za načelnika opštine Modriča, Jovicu Radulovića. Mi mislimo da smo dobili najboljeg mogućeg kandidata i očekujemo pobjedu u Modriči. Njegovo iskustvo znanje i uopšte on kao ličnost odgovara onome šte je potrebno ovom gradu. SDS će, a vjerujem i naš partner PDP, učiniti sve da Modriča dobije bolju, drugačiju vlast. Uvjeren sam da će ovo biti jedna u nizu naših pobjeda“, rekao je Šarović.

Branislav Borenović, predsjednik PDP-a, prilikom današnje posjete Modriči, naglasio je da će svi članovi, ali i simpatizeri PDP-a glasati za Jovicu Radulovića.

Sporazum, ustvari, predstavlja formalnu i suštinsku saradnju i dogovor koji traje već nekoliko mjeseci i koji je iskren, odlučan, snažan i koji ide u pravcu da ozbiljni, odgovorni i posvećeni ljudi konačno osvoje vlast u Modriči i to je nesumnjivo podrška sa naše strane gospodinu Jovici Raduloviću za načelnika ove opštine, što je od danas potpuno jasno“, dodaje je Borenović.

Zahvalnost za podršku koju su mu pružili SDS kao matična stranka, ali i PDP, kao partneri izrazio je i sam Jovica Radulović.

Zahvalio bih se predsjednicima na iskrenoj podršci. Naše aktivnosti se nastavljaju jedinstveno, snažno i složno i ubjeđeni smo da opština Modriča 15. novembra dobija novu vlast, novog načelnika. Potpuno samo orijentisani da ja budem načelnik koji će biti na usluzi svim građanima. U narednom periodu ćemo jasno iznijeti viziju razvoja i ekonomskog oporavka opštine Modriča i usmjereni smo na to da svakom pojedincu dokažemo da je ovo sredina gdje ima prerspektive“, zaključio je Radulović rekavši da je Sporaum otvoren i za druge, slobodno misleće pojedince, ali i druge političke subjekte.

Dajana ILIĆ

Tagovi: