Policija spriječila samoubistvo u Garevcu

Brzom intervencijom i profesionalnom staloženošću u postupanju patrole policije Policijske stanice Modriča, nakon petanestominutnog pregovaranja spriječeno je da lice inicijala N.B. iz Modriče izvrši samoubistvo.

Policijskoj stanici Modriča, 19.02.2020. godine, oko 06, 00 časova, prijavljeno je da se lice N.B. iz Modriče udaljilo od kuće te da je isto prethodno izjavljivalo da će izvršiti samubistvo.

Po prijavi su odmah postupili policijski službenici Policijske stanice Modriča koji su u koritu rijeke Bosne u mjestu Garevec, područje opštine Modriča, uočili navedeno lice kako ulazi u vodu.

Nakon što su prišli na dovoljnu razdaljinu kako ne bi ugrozili bezbjednost navedenog lica, jedan od policijskih službenika je polako ušao u rijeku Bosnu te razgovorom uspio odgovoriti navedeno lice od samoubistva.

Navedeno lice su policijski službenici službenim vozilom prevezli u Dom zdravlja Modriča radi ukazivanja ljekarske pomoći odakle je isto upućeno u dobojsku bolnicu, gdje je zadržano na liječenju.