Otkriveno ilegalno priređivanje igara na sreću u Modriči i Tesliću

Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću utvrdili su ilegalno priređivanje igara na sreću na području opština Modriča i Teslić.

"Dana 11.12.2019. godine inspektori Republičke uprave za igre na sreću utvrdili su neovlašteno priređivanje elektronskih igara na sreću u DOO „Dragičević Kompany“, na adresi Jovana Raškovića bb, opština Modriča", navodi se u saopštenju Republičke uprave za igre na sreću.

Za učinjeni prekršaj izdat je prekršajni nalog u iznosu od 20.000 KM, a odgovornom licu u iznosu od 5.000 KM. Takođe, oprema sa kojom je isti počinio prekršaj je privremeno oduzeta.

"Dan kasnije, inspektori Republičke uprave za igre na sreću utvrdili su neovlašteno priređivanje kladioničkih i elektronskih igara na sreću na terminalu u bifeu „Veselo Veče“, na adresi Buletić 741, opština Teslić, od strane D.D.", navode iz Republičke uprave za igre na sreću.

Inspektor je D.D. zabranio priređivanje kladioničkih i elektronskih igara na sreću bez odobrenja Republičke uprave za igre na sreću, dok je terminal sa kojim je počinjen prekršaj privremeno oduzet.

Takođe, izdat je prekršajni nalog u iznosu od 2.000 KM.

"Dana, 12.12.2019. inspektori Republičke uprave za igre na sreću utvrdili su neovlašteno priređivanje kladioničkih i elektronskih igara na sreću i na terminalu u kafe baru „Dado-M“, na adresi Pribinić bb, opština Teslić od strane M.O.", stoji u saopštenju.

Zbog učinjenog prekršaja, inspektor Republičke uprave za igre na sreću je M.O. zabranio priređivanje kladioničkih i elektronskih igara na sreću, a terminal sa kojim je počinjen prekršaj je privremeno oduzet. Takođe,  M.O. je izdat prekršajni nalog u iznosu od 2.000 KM.

Tagovi: