Na sahrani roditelja saznao da mu je preminuo i brat: Korona Dejanu uzela cijelu porodicu

Na lokalnom groblju u selu Vražogrnci, nadomak Aleksandrovca, juče je sahranjen Goran Maksić (42), koji je preminuo od koronavirusa u subotu u kovid bolnici Parunovcu nakon šest dana borbe za život na respiratoru.

Na vječni počinak ga je ispratio sa najbližima brat Dejan (46), koji je u subotu sahranio oca Milovana (72) i majku Nadu (66). Prvo je u kruševačkoj kovid bolnici u četvrtak, 18. februara, preminuo otac Milovan, dan kasnije majka Nada, a dok se Dejan opraštao od njih na seoskom groblju, javili su mu da mu je preminuo i brat Goran.

Kako prenose Nezavisne narodne novine Rasinskog okruga, cijela Župa saosjeća sa porodicom, za koju kažu da je časna i poštena. Komšije i prijatelji koji teše neutješnog Dejana imaju samo riječi hvale za porodicu Maksić, a kažu da je pokojni Goran bio izuzetno dobar, marljiv i pošten momak.

Potreseni ovom vješću, ljudi velikog srca iz Srbije i dijaspore javljali su se kako bi bar finansijski pomogli neutješnom Dejanu, koji nije bio u stanju da priča za novine. Njegova supruga Biljana, skrhana bolom, kazala je u nedjelju za Kurir da se njihova tragedija ne može opisati riječima i da još uvijek niko ne može da vjeruje kako je njihove voljene, koji su bili zdravi, pokosila korona tako brzo.

 

Tagovi: