Mostarac kreirao drugu pjesmu za Mančester junajted, ugostili ga na “Teatru snova”

Samo veliki imaju sposobnost prepoznati doprinos malih - započinje svoju avanturu Mario Zovko iz Bosne i Hercegovine, koji poklanja već drugu pjesmu “crvenim đavolima” i “Tetaru snova”.

Mostarac je veliki fan Mančester junajteda, a sinoć je bio gost na Old Trafordu jer će uskoro na kultnom stadionu svirati pjesma “Our way”. Tekst, aranžman, muziku i produkciju za pjesmu radio je samostalno Zovko, a takođe je i izvođač pjesme i pojavljuje se u spotu, piše N1.

- Nova pjesma im se još više svidjela, kao i vide-ospot za istu. Nije još zvanično izašla. Pustili su je meni u čast kad sam bio na Old Trafordu prekjuče. Nisu je smjeli pustiti na služenoj utakmici kao što je bila praksa sa prvom pjesmom, jer prvu sam im poklonio i dao autorska prava. Druga pjesma je već druga priča. Još im nisam dao prava tako da nisu smjeli emitovati pjesmu pred publikom i medijima - kaže Zovko za N1.

U nastavku možete pogledati i trailer za “Our way”.

Kazemiro, Marsijal, Fernandes i Rašford odužili su se Zovki za novu pjesmu, pobjedom protiv Čelsija 4:1, a momak iz Mostara uživao je u sjajnoj fudbalskoj predstavi svojih ljubimaca.

- Može se tako reći. Tko bi ostao da je Junajted izgubio. Pojeli bi me u Mostaru da sam kriv za poraz. Bio bih takozvani ‘nezar’. Srećom donio sam im sreću - kaže nam uz smijeh Mario.

banjaluka.net

Tagovi: