Jovica Radulović: Obećavam da ću biti načelnik svih građana Modriče

Jovica Radulović, kandidat SDS-a za načelnika opštine Modriča istakao je večeras da će njegov prvi zadatak, ukoliko bude izabran za načelnika opštine, biti formiranje nove opštinske uprave koja će moći adekvatno da odgovori svim zadacima koji ih očekuju, kao i formiranje poslovne zone koja je, kako kaže, posljednjih 16 godina obećavana i nikada nije ispunjena, a sve to će činiti kao načelnik svih građana Modriče.

"Moramo takođe spremno izvršiti sve budžetske reforme kako bismo pomogli svim našim malim preduzetnicima, ali ne na način kako je to dosadašnja vlast radila dovodeći strane investitotre koji su samo uzimali benefite sa Zavoda za zapošljavanje i nakon toga odlazili. Ovu trenutno potpuno neiskorištenu sredinu moramo pretvoriti u sredinu u kojoj će biti prisutan i seoski i zdravstveni turizam i svim tim neiskorištenim resursima naše opštine moramo se posvetiti već u prvoj godini mandata. A ono čemu se posebno moramo posvetiti je sprečavanje odlaska ljudi i rješavanje nezaposlenosti u ovoj opštini“, rekao je Radulović na skupu SDS-a u Modriči.

On je dodao da će kao budući načelnik posebnu brigu voditi o najmlađima i porodici generalno i istakao da će se zalagati za besplatne udžbenike za osnovnoškolsko obrazovanje, finansijsku podršku za prevoz do škole, te sufinansiranje đačkih ekskurzija.

"Mi ljude nećemo dijeliti po partijskoj pripadnosti, ja hoću da budem načelnik svih građana Modriče i moja kancelarija će biti otvorena svim građanima“, poručio je Radulović.

Mirko Šarović, predsjednik SDS-a istakao je da će Modriča, na čelu sa Jovicom Radulovićem, ponovo biti SDS-ova.

"Ja vjerujem u Jovicu Radulovića da će on svojim iskustvom, zanjem i karakterom biti garancija da će ova opština biti u pravim rukama i da će on znati njome da upravlja na dobrobit svih stanovnika Modriče“, naglasio je Šarović.

Pored razvojnog programa kandidata za načelnika, predstavljena je i kandidatska lista za predstojeće odbore na čelu sa Damirom Stojanovićem i još 31 osobom iz raličitih oblasti društvenog, privrednog i političkog života Modriče. Skupu je prisustvovao i Miladin Stanić
predsjednik Kluba poslanika SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Dajana ILIĆ