Hapšenje u Modriči zbog neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga

Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 20.04.2021. godine, lišili su slobode lice inicijala Ž.L. iz Modriče i lice inicijala A.O. iz Gradačca, FBiH, zbog osnova sumnje da su izvršila krivična djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Modriča, 19/20.04.2021. godine, izvršen je pretres stana kojeg koristi lice inicijala Ž.L. iz Modriče. Ovom prilikom je pronađena i oduzeta plastična vrećica u kojoj se nalazilo 13 manjih pakovanja u kojima se nalazila bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Spid“ ukupne težine od 15,4 grama, digitalna vaga i drugi predmeti koji mogu poslužiti za konzumiranje opojne droge.

Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 20.04.2021. godine, pored lokalnog puta u mjestu Čardak, područje opštine Modriča, u vozilu marke „VW Golf 2” su zatekli lice inicijala A.O. iz Gradačca, FBiH, kako vrši pripremu opojne droge za konzumiranje. Ovom prilikom od navedenog lica je oduzeta vrećica u kojoj se nalazila bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Spid“ ukupne težine od 32, 6 grama i drugi predmeti.

Policijski službenici Policijske uprave Doboj će i u narednom periodu nastaviti sa sprovođenjem kontinuiranih planskih aktivnosti u cilju suzbijanja i otkrivanja svih oblika protivpravnih radnji koje se odnose na nabavljanje, stavljanje u promet i konzumiranje opojnih droga.

Tagovi: