Glumica Dragana Marić snimila audio priču „Stara gospođa“

Za dječiji web sajt pricezadjecu.blic.net snimljena je još jedna priča u audio formatu sa kojom ćete zabavljati svoju djecu i unuke.

Priču „Stara gospođa“, nagrađeni rad Ivone Marić, učenice Osnovne škole „Branko Ćopić“ iz Banje Luke, pročitala je naša poznata glumica Dragana Marić koja je takođe bila đak ove škole.

Priča je snimljena u studiju Uno radija koji medijski podržava aktivnosti u okviru društveno-odgovornog projekta „Blicnet - Priče za djecu“.

U sekciji Audio priča na sajtu pricezadjecu.blic.net sada vas očekuje i glas Dragane Marić, koja pored velikog broja ostvarenih uloga u pozorišnim predstavama, filmovima i TV serijama, veliku pažnju poklanja radu sa najmlađima.

Dragana Marić je zaposlena u Narodnom pozorištu Republike Srpske.Direktor je i jedan od osnivača Gradskog pozorišta „Jazavac“. Zajedno sa svojim kolegama u okviru ovog pozorišta osnovala je dječiju „Juhu scenu“ koja već desetak godina organizuje predstave za djecu, kao i Studio glume za djecu i dječiji hor koji okuplja djecu od 4 do 10 godina.

Nedavno je pokrenula i prvi „Juhu fest“ gdje je okupila veliki broj mališana koji se zabavljao uz mnogo zanimljivih predstava, radionica, zabavnih i sportskih događaja.

Tagovi: