Dnevni horoskop za 2. april 2023. godine

OVAN

Morate se vratiti u realnost. Iako ste timski igrač, nekada morate djelovati sami za sebe, bez podrške ljudi za koje vjerujete da su vam prijatelji. To ne znači da nemate na koga da se oslonite, već da je neophodno da se osamostalite.

BIK

Neobično ste kreativni i iz vas izbija ogromna samouverenost. Toliko ste puni sebe i to prijeti da preraste u umišljaj velike nadmoći nad drugim ljudima. Obuzdajte nalet te gordosti, pred vama su zadaci koje ćete moći da riješite samo ako igrate u timu.

BLIZANCI

Odnosi s voljenom osobom su pod znakom pitanja. Kao da je došao poslednji čas da stvari postavite na svoje mjesto. Predstoji vam neprijatan razgovor koji može prerasti u otvoren sukob. Ako želite da izbjegnete mogući raskid, popustite a mišljenje zadržite samo za sebe.

RAK

Očekuje vas nagli pad energije. Napetost može prouzrokovati otvorene sukobe sa osobama koje su vam prijatelji. Posesivno ponašanje voljene osobe dodatno otežava sve vaše pokušaje da stvari popravite i vezu sačuvate.

LAV

Dan je obilježen neprijatnostima kojima će vas izložiti službena lica, bez obzira na to da li ste krivi ili ne. Budite pažljivi, sve što radite neka to bude pošteno. Svaki pokušaj vaše manipulacije biće sankcionisan u vidu novčane kazne.

DJEVICA

Kako na ljubavnom, tako i na poslovnom planu, pred vama je dan pun rizičnih situacija. Ovo vam iziskuje dosta energije, koja vam, inače, manjka. Razgovori koje ćete voditi sa određenim osobama neće dati velike rezultate.

VAGA

Pripazite na troškove, neophodno je da pažljivo i temeljno rasporedite svaki dinar. Nezaposleni treba da se obrate svojim prijateljima za pomoć. Krajem dana stiže olakšanje i jaka moralna podrška od strane starijeg člana porodice.

ŠKORPIJA

Nikako da stignete do cilja koji ste, prije izvjesnog vremena, zacrtali. Situacija se neočekivano menja, sve ukazuje na to da će nepovoljne vijesti odložiti dugo pripremane planove. Ne gubite nadu, uskoro stiže još bolja ponuda.

STRIJELAC

Iznenađuje vas priča o saradniku kome ste beskrajno vjerovali. Nepotrebno se nervirate, jer informacije uglavnom nisu istinite. Bolje obratite pažnju na ishranu i pronađite način da se kvalitetno odmorite, jer, imunitet je u ozbiljnom padu.

JARAC

Disciplinovano dajete sve od sebe da završite obaveze koje ste, nespretno, preuzeli na sebe. Rezultati su neizvesni, ali vas ne napušta optimizam i osjećaj da će se nešto dobro izroditi iz svega što ste preduzeli. Čuvajte se povreda.

VODOLIJA

Dobijate informaciju koja nosi putokaz u kom smijeru treba da ide vaš profesionalni razvoj. Na prvi pogled to vam ne dijeluje primamljivo, ali u budućnosti se mogu razviti u sjajne mogućnosti. Ne propuštajte priliku, ostanite u igri.

RIBE

Za vas je ovo dan kao i svaki drugi. Umorni ste od tempa kojim ste pritisnuti već neko vrijeme, uz to ni voljena osoba vam nije po volji. Ne krivite druge što je sve na vama, sami ste sve preuzeli na sebe pa je sad vrijeme da u tomei istrajete.

Tagovi: