Dnevni horoskop: Vaga nervozna, Bik nezadovoljan

OVAN

 

Uspijevate da riješite manje poslovne probleme sa saradnicima. Iznenadan susret će u Vama pokrenuti lijepa osjećanja. Dajte sebi vremena da razmislite da li ste za ozbiljnu vezu, jer ova osoba koja Vam se dopada nije za flert i površni odnos. Muče Vas sinusi.

 

BIK

Potrebno je da na poslu budete što organizovaniji. U suprotnom nećete postići ono što želite. Ne bi ste trebali da se upuštate u nove ljubavne odnose, ali ako već insistirate, budite oprezni u pristupu. Problem sa cirkulacijom.

 

BLIZANCI

 

Napravili ste dobar poslovni dogovor, što će Vam doneti povećanje prihoda. Napokon dolazite u situaciju da shvatite da ste već duže vreme u kontaktu sa osobom koja vam je draga. Nemate razloga za bilo kakvo razmišljanje, jer je to prava osoba za Vas. Podložni ste upalama. Glavobolja prelazi u migrenu!

 

RAK

 

Imate utisak da situacija nije povoljna za Vas. Otuda nezadovoljstvo. Voljena osoba je tu, ali imate osjećaj kao da je miljama udaljena od Vas. Osjećate nezainteresovanost i to Vam smeta. Nastojte da povratite poverenje, budite uporni i strpljivi. Ukočili ste se, aktivirajte se!

 

LAV

 

Budite fleksibilniji, na taj način bi ste osobe koje Vam nisu naklonjene pridobili za svoje ciljeve, a konkurenata i rivala imate napretek. Romantiku partner očekuje od Vas! Lavovima koji su u braku, osećaju se zapostavljeno, jer im nedostaje voljena osoba. Pođite na redovnu zdravstvenu kontrolu.

 

DJEVICA

 

Sada niste previše opterećeni poslom i efektima koje postižete. Zauzete Device već duže vrijeme rade na stabilizaciji svojih odnosa sa partnerom. Zbog nervoze je moguć problem sa stomakom.

 

VAGA

 

Trudite se da budete ono što se od Vas očekuje. Nije vam jasno zbog čega Vam drugi ne uzvraćaju na adekvatan nacin. Budite nesebični, romantični, duhoviti, jer partner to veoma ceni kod Vas. Posvetite se jedno drugom, uspostavite veće poverenje. Dobro se osećate.

 

 

ŠKORPIJA

 

Budite odlučni i prihvatite poslovni rizik, jer može visestruko da Vam se isplati. Ne pričajte drugima o svojim planovima. Počinjete da se udaljavate od sadašnjeg partnera. To nije dobro, jer na taj način bežite od nagomilanih problema koje imate sa voljenom osobom. Naglašen je pad imuniteta.

 

STRIJELAC

 

Drugi Vas mnogo bolje vide nego Vi sami sebe, a jedan od mogućih razloga zbog kojeg Vas sabotiraju je zavist. Zauzeti Strelčevi nisu zadovoljni odnosima sa partnerom, pa se vraćaju u prošlost, prisećaju se prošlih veza. Imate sasvim dovoljno energije.

 

JARAC

 

Pazite sta pričate pred drugima, jer bi neka Vaša izjava mogla biti pogrešno tumačena. Neophodan je iskren razgovor sa partnerom, da ne bi ste ušli u teži period, kada ćete se i fizički razdvojiti. Izgladite nesuglasice i polako rešite konflikte koje imate. Muči Vas glavobolja.

 

VODOLIJA

 

Sakupljajte pozitivne poene, jer bi ste mogli da pređete na bolje radno mjesto ili da budete uključeni u novi poslovni projekat. Sitnice sa strane mogu da utiču na odnos sa partnerom, pa može doći i do nekih prepirki. Važno je da imate obostrano poverenje. Mogući su problemi sa štitnom žljezdom, otiđite kod endokrinologa.

 

RIBE

 

Imate dovoljno hrabrosti da šefovima predložite nešto novo što će biti od koristi za firmu. Loši odnosi sa partnerom. Ne zamerajte jedno drugom sitne čarke, jer ste do sada umeli da prebrodite ovakve situacije. Čuvajte jedno drugo. Hronično ste umorni.

Tagovi: