Još jedna akcija HO ''Srcem za Modriču''

Krajem 2017. godine Humanitarna organizacija ,''Srcem za Modriču'' izvela je jednu akciju u Koprivni a o kojoj nismo stigli pisati. Kako je u našoj organizaciji sve transparetno i sve javno tako smo odlučili da izvijestimo o ovo akciji naknadno.

Ova akcija je sama po sebi posebna, jer sredinom 2017.godine naša organizacija postala je brojnija za dvije nove članice, Mirelu Đurić i Jadranku Panić. Kako su i sam rekle od samog početka u organizaciju ulaze srcem i žele da se potpuno uključe u rad organizacije koliko im njihove poslovne obaveze dozvole. Ubrzo nakon učlanjenja naše nove članice javljaju se da zajedno sa Humanitarnom organizaciom ,,Srce za Modriču“ i njihovim članstvom izvedu jednu akciju u njihovoj rodnoj Koprivni.

Više o ovoj akciji reće nam baš naše nove članice Jadranka Panić i Mirela Đurić. Jadranka Panić rekla je sledeće:


“Prateći rad Humanitarne organizacije ,'Srcem za Modriču' vidjela sam da se radi o krajnje ozbiljnoj organizaci koja se trudi da svakom stanovniku naše opštine učini život ljepšim i lakšim.Tako sam i ja odlučila da se prvo učlanim u ovu organizaciju i svojom članarinom pomognem nekome kome je pomoć potrebna. Takođe vidjevši životne probleme porodice Kuzmanović koja živi u mojoj rodnoj Koprivni, odlučila sam da im doniram odjeću i obuću  kako  bi djeca spremno dočekali zimu. Drago mi je što smo danas obišli ovu porodicu i da je zajedno samnom u ovu akciju išla i moja majka Darinka Vasić i koja je odlučila od danas da i ona bude član ove organizacije. Da bi potpuna sreća bila ove porodice pobrinula se i HO,'Srcem za Modriču' koja je ovoj porodici donirala paket hrane. Naravno zahvaliću se i svešteniku Jadranku Stojanoviću koji je zajedno sa nama krenuo u ovu akciju koji je ujedno i član organizacije a takođe zahvalila bih se i članovima organizacije Mitru Kršiću i omladinki Teodori Vidović čija porodica vodi porijeklo iz Koprivne tako da možemo reći da je ovo jedna akcija Koprivljana za Koprivljane“,  zaključila je gospođa Jadranka Panić.

Pored porodice Kuzmanović obišli smo i baku Stojanku Mićić, koja slovi za najstariju Koprivljanku. Baka Stojanka živi u trošnoj kući sa ćerkom Nadom bez ikakvih primanja. Za ovu baku i njenu ćerku, naša članica Mirela Đurić lično je obezbijedila paket hrane.

Ovom prilikom Mirela Đurić izjavila je sledeće:

"Veoma mi je drago što sam obišla baku Stojanku i da joj bar na trenutak pomognem u njenom skromnom i teškom životu jer sam upoznata sa njenom čitavom situaciom. Danas sam joj kupila paket hrane od sebe dok ću i u budućnosti takođe pomagati kako ovoj baki tako i svim ljudima kojima je potrebna pomoć bar ako ne mognem financijski onda bar učešćem u akcijama koje organizuje Humanitarna organizacija ,'Srcem za Modriču' jer zajedno možemo sve a sami veoma malo“,  zaključila je gospođa Mirela Đurić.

Ovim putem se zahvaljujemo svim učesnicima u realizaciji ove akcije a Mireli Đurić, Jadranki Panić i Darinki Vasić zahvaljujemo se što su prepoznale naš rad i pridružile se našoj organizaciji.

Takođe ubrzo nakon realizacije ove akcije našoj organizaciji pristupio je i sin od Jadranke Panić , Nikola Panić  i u skorioj budućnosti i on kao i Jadranka, Mirela i Darinka će ići sa ostatkom našeg članstva u akcije širom naše optištine a i šire.

(srcemzamodricu.org)

Tagovi: