Modriča: Prijem za najuspješnije učenike povodom Vidovdana

Načelnik opštine Modriča Mladen Krekić organizovao je danas prijem povodom Vidovdana - Dana opštine za učenike i nastavnike osnovnih škola ''Sutjeska'' i ''Sveti Sava'' i Srednjoškolskog centra ''Jovan Cvijić''.

Krekić je uručio knjige i novčane nagrade za 21 vukovca - učenika osnovnih škola, pet učenika Srednjoškolskog centra nosilaca diplome "Vuk Stefanović Karcić", kao i za osam učenika koji su ostvarili zapažene rezultate na republičkim i državnim takmičenjima u znanju i sportskim disciplinama. 

Priznanje za izuzetan uspjeh u učenju tokom školovanja dobili su Nura Tusić, učenica generacije četvorogodišnjeg obrazovanja u Srednjoškolskom centru "Jovan Cvijić", Stana Tešić - učenica generacije trogodišnjih škola u ovom centru, te učenice generacije u osnovonim školama "Sutjeksa" i "Sveti Sava" Dragana Lukić i Aleksandra Jeremić. 

Profesor u Srednjoškolskom centru Ranko Dević rekao je da ova generacija ima kapacitet da u nastavku školovanja ostvari vrijedne rezultate. 

Direktor Osnovne škole "Sveti Sava" Zlatko Lazić zahvalio je načelniku i rukovodstvu opštine Modriča za razumijevanje prema obrazovanju u ovoj opštini. 

Dragana Lukić rekla je u ime nagrađenih učenika da nagrade laskaju, ali ih i obavezuju da u nastavku školovanja budu uspješni, pa i bolji, da bi se zahvalili roditeljima, nastavnicima i profesorima, ali i lokalnoj zajednici na podršci i pomoći u dosadašnjem školovanju.

Tagovi: