DERVENTA I RS ZAVIJENI U CRNO: Za deset minuta ugašena dva života

U svega deset minuta sinoć su se na području Prnjavora i u Prijedoru dogodile dvije teške saobraćajne nesreće, u kojem su život izgubili Goran Nikolić (48) iz Dervente i Prijedorčanka Dušanka Babić (76).

Nikolić, vozač folksvagen džete, poginuo je oko 17.40 na magistralnom putu Prnjavor - Derventa, u mjestu Vijaka, a u nesreći je, osim njega, učestvovao i Boško Savić (46) iz Osmaka, vozač kamiona MAN, prenose ''Nezavisne''.

Nesreća se dogodila u blizini industrijske zone u Prnjavoru, a uviđaj je obavio Igor Cimeša, dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, zajedno s policajcima iz Prnjavora. Tužilac je naredio obdukciju tijela Nikolića, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske. Naređena je i obdukcija tijela Babićeve, koja je iste večeri, u 17.50, poginula u Kozarskoj ulici u Prijedoru, kada ju je udarila opel zafira, kojom je upravljao njen sugrađanin Dragan Duvnjak (55).

"Nesrećna žena je prelazila put i pokupilo ju je vozilo, koje ju je usmrtilo na licu mjesta. Nije joj bilo spasa", rekao nam je izvor iz prijedorske policije. Iz policije su saopštili da su u proteklih 11 mjeseci u RS evidentirane 8.924 saobraćajne nezgode, u kojima je poginulo 118, a povrijeđena su 3.303 lica, od čega 645 teže, prenose ''Nezavisne''.

 

Tagovi: