CIPELE ZA MELANIJU TRAMP: Umićević poslao i ruže, pismo i svoju sliku

Cipele za Melaniju Tramp su gotove, i to dva para. Zlatne su za lagan korak u predizbornoj kampanji. Bijele su elegantnije i Melanija će ih obuvati dok bude šetala po Bijeloj kući.

I jedne i druge na ulošcima imaju ušiven zmijanjski vez – da se zna da su iz ovih krajeva.

“Urađene su sa puno ljubavi, da ne govorim o materijalima – oni su vrhunski. Pjena je memorijska, pa će prilikom hodanja da bude nozi udobno”, kaže Marinko Umićević, tehnički direktor fabrike obuće “Bema”.

Da joj treba broj 42, Marinko Umićević je čuo iz prve ruke. Broj telefona od Melanije Tramp dobio je, kaže, od Branislava Borenovića koji je nedavno bio na konvenciji Republikanaca. Melanija je, kaže Marinko, oduševljena idejom – Slikaće se, obećala je, čim joj cipele stignu.

“Samo da ne budu žuljale. Nadam se da smo pogodili broj. Hoće nositi, rekla je da će se uslikati, da će nositi. Ne znam, ko bude išao u Ameriku neka je prati”, dodao je Umićević.

Da bude da iz Banjaluke stižu samo cipele, Umićević je u posebno dizajnirane pakete, ubacio buket bijelih ruža, pismo, čak i svoju fotografiju. Upakovao je i četiri čokančića rakije i u šali kaže da se nada da ih carina neće oduzeti. Sa “Poštama Srpske” je izračunao – ako sve bude u redu Melanija Tramp će u cipelama iz Banjaluke prošetati već za sedam dana.

Tagovi: